Artikelen plaatsen met de Artikel Marketing Tool

Artikelen publiceren om je merk online te versterken

Je kan de applicatie van Blogger Webservice gebruiken als een artikel marketing tool. Door een account aan te maken, krijg je toegang tot een enorme hoeveelheid artikel- en blogwebsites waar jij je zelf geschreven artikelen direct kunt publiceren. Met onze applicatie kun je artikelen plaatsen op artikel websites van hoge kwaliteit in Nederland, Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de Verenigde Staten.

Interesse? Bekijk onze pakketten of probeer eerst ons proefpakket

Zie dit echter niet alleen als een manier om links naar je website te krijgen. Als je alleen aan links denkt, dan benader je de hedendaagse marketing op een verkeerde manier. Als je het benadert vanuit een merk opbouwende manier van denken, waarbij het doel is om klanten aan te trekken, zul je merken dat je bedrijf veel sneller zal groeien. Streef altijd naar unieke content van hoge kwaliteit die interessant of op zijn minst nuttig is.

Wat is artikel marketing?

Artikel marketing is een marketing methode die gericht verkeer naar je website stuurt vanaf reeds gevestigde en gerespecteerde sites.

Dit is een geweldige online marketing benadering, vooral als je website nieuw is en nog geen kracht of autoriteit heeft. Door geweldige artikelen te plaatsen op kwaliteit artikel websites, kunnen je artikelen hoge posities krijgen in zoekmachines zoals Google, Bing, Baidu enz.

Dit betekent dat je artikelen worden bezocht en gelezen door mensen die geïnteresseerd zijn in jouw niche. Sommige van die bezoekers klikken waarschijnlijk ook op de link naar jouw website. Wat als gevolg heeft, meer verkeer en potentiële klanten voor jou.

 

  • Omdat effectieve content marketing ook een link of twee bevat naar de gepromote website, maakt het niet veel heel uit of dit nu een NO-FOLLOW of een FOLLOW link is  (maak je geen zorgen als je deze voorwaarden niet begrijpt).
  • Hebben van links van gerespecteerde websites zal je website helpen om meer autoriteit en verkeer van zoekmachines te krijgen.
  • Net als bij mensen, worden sites deels beoordeeld door de ‘menigte’ waarmee ze zijn verbonden.
  • Je krijgt die autoriteit echter alleen van zoekmachines als jouw artikelen zich in categorieën bevinden die verband houden met je website.
  • Geef informatie op die overeenkomt met de categorie waarin jouw artikel wordt geplaatst.
  • Het is bijvoorbeeld niet logisch wanneer een artikel op een website of categorie over babyproducten plaatst die vervolgens naar jouw website linkt over bouwen en verbouwen. Ze moeten altijd enigzins gerelateerd  zijn.

Hoe schrijf je artikelen op juiste manier?

Hier gaan we enkele tips over artikel marketing delen en hoe jij je campagne tot een succes kunt maken.

Schrijf bij het schrijven van artikelen voor je publiek en niet alleen voor zoekmachines. De tekst moet goed te lezen en aantrekkelijk zijn voor de mensen die je naar jouw website wilt verwijzen. Schrijf over wat je weet en waar je van houdt, of als het iets is dat buiten je expertise valt, zorg ervoor dat je het onderwerp volledig onderzoekt.

Je wilt gezien worden als een autoriteit op dit gebied, laten zien dat je weet waar je over schrijft.

Artikelen plaatsen

Plaats geen artikelen vol met zoekwoorden en KOPIEER GEEN CONTENTzelfs geen individuele zinnen. Streef altijd naar 100% originaliteit met jouw content. Anders scoort het niet goed, dat kan leiden dat je klanten misloopt en je kan grote problemen krijgen met je eigen website. Om nog maar te zwijgen, je zou ook problemen kunnen krijgen met de originele content providers.

Neem een ​​zoekwoord op in je titel en eerste alinea. Ga niet lopen spammen; gebruik alleen zoektermen (de termen die mensen gebruiken om iets te vinden) die op een natuurlijke manier bij je  artikel past. Gebruik veel vergelijkbare termen en variaties op het zoekwoord in jouw marketing artikel.

Zorg ervoor dat je artikelen structureert, H2 (titel 2) titels toevoegt, en sommige H3-6 zijn ook leuk, maar niet zo belangrijk voor zoekmachineoptimalisatie van jouw marketing artikelen. Voeg ook een afbeelding toe en sluit indien mogelijk een YouTube-video in. Je kunt je afbeelding of video zelfs een titel geven als een gerelateerd zoekwoord, of het trefwoord in de naam van het beeld opnemen (zolang het maar relevant is).

Dit alles komt erop neer dat het een “autoriteit” artikel is. Alles is kwaliteit, het komt allemaal overeen en is logisch, en dus krijgt het betere rankings en meer bezoekers. Aangezien dit ook in de eerste plaats voor de lezers is geschreven, moeten de bounce percentages laag zijn. De populariteit zou moeten toenemen naarmate je lezers jouw geweldige artikel delen op sociale media, via e-mail en meer.

Het stopt echter niet als je eenmaal hebt gepubliceerd terwijl je probeert een publiek op te bouwen. Vergeet niet om sociale media kanalen voor je website te maken en elk artikel dat je plaatst te delen op alle sociale media die je beheert.

Zorg ervoor dat je op zijn minst de artikelen deelt op de 3 grote kanalen van Twitter, Facebook en LinkedIn. Spam niet, deel een of twee keer, vergeet niet om je artikelen deel te laten uitmaken van je sociale media-marketing. Veel tools en services kunnen je helpen bij het plannen van sociale media-promoties van je artikelen.

Deze aanpak wordt Content Marketing genoemd en zou een belangrijk onderdeel moeten zijn van de marketingstrategie van jouw bedrijf. Als je tijd hebt, leer dan meer over SEO en zoekmachines. Alleen al de bovenstaande strategie zou je op weg moeten helpen met jouw promotie-inspanningen.

Hoe artikel marketing je kansen op succes vergroot?

Ongeacht het type bedrijf dat je runt, of zelfs de locatie op de wereld, artikel marketing zal jouw bedrijf vergroten.

Als je geen tijd hebt om alles zelf te doen, kun je natuurlijk freelancers inhuren om ideeën voor de artikelen te bedenken en de auteur van je artikelen te worden. Of neem rechtstreeks contact met ons op om te kijken of er schrijvers beschikbaar zijn.

Op deze manier kun jij je marketing maximaliseren zonder dat je alle artikelen zelf hoeft te schrijven. Het aanbieden van een ‘auteurs handtekening’ voor je artikelen kan jouw schrijvers helpen inspireren, omdat ook zij hun merk kunnen laten groeien.

Als je ervaren schrijvers en freelancers inhuurt, zullen ze ook geweldige doelgerichte markten vinden en pagina’s maken om kwaliteitsverkeer aan te trekken. Richt je op bezoekers die waarschijnlijk klanten van jouw bedrijf worden.

Door unieke gerelateerde onderwerpen te vinden, kan je jouw doelgroep uitbreiden. Soms kan dit zelfs eindigen, waardoor je merk verandert om overeen te komen met de beste onderwerpen.

Deze artikel marketing strategie zal waarschijnlijk niet onmiddellijk resultaten opleveren. Het kost tijd, maar als je eraan werkt, kan het op zijn beurt ongelooflijke resultaten opleveren. Wacht altijd minimaal 3-6 maanden voor stabiele resultaten. Hoewel, soms gebeurt het veel eerder.

Als je 3-6 maanden continu en consistent werkt aan promoties, moet je eindigen met het “rollende sneeuwbaleffect”. Het verkeer zou vanaf dat moment veel sneller moeten groeien. Het maken van slechts kleine dagelijkse stappen kan resulteren in een groot verschil!

Artikel Marketing Tool

Al met al is  de artikel marketing tool perfect voor het promoten van producten en websites. Het verhoogt het succes door bezoekers naar de artikelen te trekken, bezoekers naar uw sites te sturen en de SERP’s van uw websites te verbeteren. SERP betekent waar het verschijnt in de zoekresultaten van zoekmachines.

Na verloop van tijd zal dit ertoe leiden dat je website een hogere omzet zal realiseren.

Bedrijven zijn altijd op zoek naar artikel websites en mensen om artikelen te plaatsen. Je kunt dit dus gebruiken om je eigen bedrijf te promoten of artikel marketing zelf tot een onderdeel van je bedrijf te maken (je kan de service tegen een hogere prijs bij andere bedrijven aanbieden).