Veelgestelde Vragen

Welk pakket kan ik het beste afnemen?

Er zijn diverse pakketten beschikbaar, heb je een kleine onderneming dan is het verstandig om een klein pakket af te nemen, wil je meer artikelen per maand plaatsen dan is het handig om voor een groter pakket te gaan.

Werken jullie met contracten?

Nee, wij werken zonder contracten. Je kan zo vaak als jezelf wilt een pakket afnemen bij ons, je kan zelf bepalen hoeveel artikelen je wil plaatsen bij ons.

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Blogger Webservice?

Je kan bij ons met alle Nederlandse gangbare online betaalmogelijkheden een bestelling afronden, wij werken o.a. met:

  • Bancontact
  • Creditcard
  • KBC/CBC
  • Belfius Direct Net
  • iDeal
  • PayPal
  • SOFORT Banking

Is Blogger Webservice een PBN?

Nee, Blogger Webservice is absoluut geen privé blog netwerk. De naam zegt het zelf al “privé blog netwerk”, Blogger Webservice is niet privé maar toegankelijk voor iedereen, Blogger Webservice is niet meer dan een toegangs-poort waarmee je toegang krijgt tot diverse artikel websites met slechts 1 account. Iedere aangesloten website heeft een eigen beheerder, social media en link profiel. Omdat iedere aangesloten website op zichzelf draait is het ook geen netwerk, vaak zie je bij een blog netwerk dat de aangesloten websites onderling nog al eens aan elkaar gekoppeld worden door middel van link uitwisselingen. Wij garanderen dat Blogger Webservice volledig white hat is.

Kan ik zelf mijn artikelen direct publiceren?

Ja, je kan zelf direct je artikelen publiceren op de website van jouw keuze die is aangesloten bij Blogger Webservice. Het is wel belangrijk om onze voorwaarden goed door te lezen, als onze voorwaarden worden genegeerd dan kan het zijn dat wij de artikelen verwijderen zonder enige vergoedingen. Je kan eenvoudig zelf je artikelen publiceren maar onze redactie zal ten alle tijden je artikel handmatig controleren of deze volgens onze voorwaarden is geplaatst. Onze voorwaarden zijn te vinden op deze pagina: Algemene Voorwaarden

Hoe lang blijft mijn artikel online staan?

Dat is het mooie van Blogger Webservice, je artikel blijft levenslang online staan. Uiteraard is het ten allen tijden mogelijk indien gewenst om zelf je artikel te verwijderen of aan te passen.