Gastblog Sites

Het vinden van gastbloggen websites van hoge kwaliteit kan veel tijd kosten. Je moet niet alleen op internet zoeken naar websites die kwaliteit bieden en veel verkeer ontvangen, maar ze moeten ook bereid zijn om jouw gastblog artikel te accepteren. Als ze je inzending niet accepteren, verspil jij je tijd door contact met hen op te nemen, en te wachten op hun antwoord en vervolgens afgewezen te worden. Dit is de reden waarom velen zich wenden tot openbare gastblog lijsten, zoals een “lijst met sites voor gastartikelen” of “lijst met blogs voor gastartikelen”.

Het enige probleem met het zoeken naar lijsten met dergelijke sites is dat ze niet voor iedereen beschikbaar zijn. Degenen die voldoende kennis van het internet hebben om naar die termen te zoeken, kunnen slagen en goede sites vinden. Het kan ook leiden tot vertragingen bij het publiceren, of als ze niet regelmatig worden gecontroleerd. Dit kan ertoe leiden dat nuttige blogs spamwebsites worden, of je nu een SEO-expert bent of gewoon probeert bezoekers naar je site te halen. Je wilt je gastartikel nooit op een website van lage kwaliteit plaatsen.

SEO Gast Artikel Mogelijkheden

Het goede nieuws is dat er SEO gast artikel mogelijkheden in de wereld bestaan. En kan worden gebruikt door SEO specialisten en beginners aan bezoekers te helpen en hun uitstekende websites te waarderen. Het maakt ook niet uit of je site nieuw of oud is. Omdat de meeste zoekmachines zich veel meer zorgen maken over de kwaliteit van de websites die naar uw website linken, dan over duizenden of miljoenen links. Gewoon een enkele link van een gastpost op een hoogwaardige website is vaak voordeliger voor rankings en bezoekers naar uw website sturen dan duizend links van sites die niet gerelateerd zijn.

Bij het zoeken naar kansen voor gast artikel mogelijkheden, is het echter ook essentieel om de niche te overwegen. Zoekmachines weten dat het niet normaal is dat een site over de wet wordt gelinkt vanuit een site over kunst. Maar het zou logisch kunnen zijn dat het iets is met de wet die de kunst op de een of andere manier beïnvloedt. Ons punt is dat de websites waarnaar je probeert te posten, overeen moeten komen met het onderwerp van je website. Dit is de reden waarom het essentieel is om te kiezen waar je het gast artikel wilt plaatsen.

Om een website te kiezen om je gast artikel toe te voegen, moet je eerst het onderwerp en de doelgroep van die website overwegen. Als dit overeenkomt met jouw onderwerp dan zullen ze waarschijnlijk gedesinteresseerd zijn in jouw product / dienst / content? Biedt het enig voordeel voor hun gebruikers? Dit is de reden waarom we onze gastblog richtlijnen hebben opgesteld om onze gebruikers letterlijk te begeleiden om de best mogelijke websites voor hun niche te vinden. En als je geen zin hebt om alles door te lezen, bekijk dan onze video over hoe je onze gastbloggen websites voor SEO kunt gebruiken en bezoekers naar je website kunt leiden.

Goede gastblog sites

Zoals we al zeiden, de sleutel is om geweldige content op goede gast blogsites in te dienen. Maar hoe weet je welke sites goed zijn? Er tegenwoordig vele manieren om dit te controleren. De meeste professionele SEO-experts hebben echter veel vertrouwen in Moz Metrics zoals Domain Authority (DA), Page Authority (PA), Trust Flow (TF) en Citation Flow (CF), omdat het oude systeem van Page Rank (PR) werd stopgezet door Google en wordt niet meer bijgewerkt.

Met deze statistieken kun je de ‘kracht’ van een website zien en of deze op een natuurlijke manier links heeft gekregen. Een andere essentiële score is de spambeoordeling en ook om te controleren welk type links een website heeft. Op dit moment denk je waarschijnlijk: ‘Serieus? Dat klinkt als veel werk ”. En ja, het is veel werk. Maar het goede nieuws is dat we met ons systeem alles van tevoren voor jou doen, zodat je niet zo veel zorgen hoeft te maken over het ontwikkelen van SEO-strategieën voor gastblogs, maar je kunt concentreren op het vermarkten van je website.

Met ons systeem hoef je geen dagen of weken te zoeken naar blogsites die gastberichten accepteren, maar je kiest een onderwerp en je krijgt een reeks websites te zien die allemaal over dat onderwerp gaan. We bieden alleen maar de beste sites voor het plaatsen van gastblogs die we kunnen vinden en controleren de sites op kwaliteit. Als ze uit Google worden gehaald of andere problemen hebben, verplaatsen we je berichten naar een andere vergelijkbare website, zodat je de voordelen en het verkeer blijft ontvangen.

Zo werkt het:

  • Bestel een pakket en na enkele minuten ontvang je de inlog gegevens
  • Login bij onze applicatie
  • Maak een campagne aan ( dit kan de naam van je website zijn )
  • Kies een categorie die bij jouw onderwerp past
  • Je krijgt vervolgens een lijst met websites te zien die over jouw onderwerp beschikken
  • Kies een website
  • Voeg je gewenste content en eventueel een afbeelding en/of video toe
  • Klik op toevoegen en je blog wordt vrijwel direct geplaatst
  • Dat is het, achteraf kan je nog altijd je blog bewerken.

We hebben ons best gedaan om het beste gastblog platform online te zetten, met bijna onmiddellijke goedkeuring van gastpost sites over de hele wereld. Vaak worden berichten binnen enkele minuten al goedgekeurd (het kan wel eens wat langer duren als een handmatige beoordeling vereist is, omdat er eerst een automatische controle wordt uitgevoerd). Ons systeem bevat ook een eenvoudig te gebruiken gastpost-tracker voor elke campagne die je maakt. Meld je vandaag nog aan, zodat je niet hoeft te onthouden waar jij je artikelen hebt toegevoegd.